Skorgenes 350

Skorgenes 350 framstår som et flytende landsted. Her har man alle fasiliteter og luksus man er vant med på hytta, bare på litt mindre flate. Solfylte dager i skjærgården kan man tilbringe på flybridgen hvor det er både sittegruppe, grill og plass til ekstra solsenger. Når den norske sommer setter inn med regn og vind trekker man igjen kalesjen og åpner dørene til kabinen så har man plutselig en terrasse med tak som lette rommer møblement og 6 voksne. Skorgenes 350 er en solid turbåt for hele familien i velkjent, moderne design med lange flytende linjer. Utstrakt bruk av tre og blankpolerte flater gir hele båten et komfortabelt, men ikke overdrevet, luksuspreg.

Sjøegenskaper

På sjøen oppleves Skorgenes 350 som en lettere båt enn både vekt og størrelse skulle tilsi. Med den nyutviklede baugen som tilbyr større bredde og langt bedre vektfordeling, oppfører Skorgenes 350 seg mer som en lett 28 foter enn en mellomstor cabincruiser. Den forbedrede vektfordelingen har ikke bare innvirkning på toppfart og drivstofforbruk, men gjør at båten lettere tar farvannet den ferdes i. Manøvrering er en lek og styreegenskapene minner om det man finner i mindre klasser. 350 leveres med to Volvo Penta D4-maskiner begge med 425 hestekrefter. Seiler man med strømmen oppnår man lett 32 knop. Den perfekte marsjfarten for 350 ligger rundt 23-25 knop. Ved marsjfart på 23 knop skjærer skroget lett gjennom vannet og man opplever lite drag på akterenden. Skorgenes 350 kommer med sine sjøegenskaper ut som en av de mest effektive og drivstoffgjerrige skutene på markedet.

Flybridge og akterdekk

Både flybridge og akterdekk på Skorgenes 350 er av de største man finner på en båt i denne klassen. Ikke bare tilbyr flybridgen soleplass til en hel familie i tillegg til salong, men akterdekket rommer lett både sittegruppe til fire, samt plass til en mindre vannscooter. Ved å åpne Skorgenes klassiske akterdekkdører oppnår man en enorm romfølelse. Nytt på 350-klassen er også at salongen innvendig er flyttet litt lengre mot styrbord side og dørene på styrbord side kan skyves helt inn i overbygget. Når dørene er skjult kan man lett slå ned ryggen på salongen og vips så har man tre ekstra sitteplasser ute.

Kabiner og interiør

Skorgenes 350 kommer med to kabiner under dekk, begge med dobbeltkøyer av respektabel størrelse for en 35 foter. Begge kabinene er velutstyrt med godt med lagringsplass og smarte løsninger for den moderne båtfører. Her er det godt med strømuttak og begge kabiner er utstyrt med egne USB ladepunkt. Nytt på 350-modellen er de elektriske sengene som ved et enkelt knappetrykk heves og senkes slik at man enkelt, og uten fare for liv og ikke minst lemmer, lett kommer til lagringsplassen under. Interiøret er utført i lyst skinn, høypolert teak og blanke, moderne flater.

Båt for de sosiale

Med et godt øye for detaljer, høy kvalitetsgrad på finish, en rekke smarte løsninger og det enorme akterdekket, passer Skorgenes 350 perfekt for dem som søker en båt for de sosiale anledninger. Her er godt med plass for både middagsselskap og dagsturer med hele familien ombord. Likeså er båten perfekt for småbarnsfamilier. Begge kabiner kommer med TV og DVD-spiller og forbruksbatteriet er stort nok for en familie med digitalt aktive barn og ungdommer. Båtens høye rekkverk gjør også til at 350 er en trygg plass for de små å ferdes rundt på. Om man leter etter det perfekte flytende landstedet, eller en romslig båt for late dager langs kysten, kan man ikke forbigå Skorgenes 350 uten å ta en ekstra god titt. Pris, brukervennlighet, drivstofforbruk og flotte utseende gjør den til et meget godt kjøp.