Skorgenes 395

Skorgenes 395 er den nest største båten fra Skorgenes sin Sonic klasse. Båten bærer på alle måter preg av å være blant toppmodellene i sin klasse. Her er det ikke spart på noe og man får design av ypperste klasse i hvert eneste ledd. Båten er utformet i klassisk Skorgenes-stil, med moderne, strømlinjeformede linjer og tydelige trekk fra de store italienske klassikerne. Materialvalg er fra øverste hylle, hver enkelt overflate og hver minste detalj er gjennomtenkt. Kombinert med innovative løsninger og alt det tekniske utstyret man kan forlange.

Med sine lange strømlinjeformede 12.8 meter er Skorgenes et vakkert syn både i åpent farvann og ved kai. Den lange flybridgen med hjørnestolper i børstet, opplyst glass, spotter under vannet og langs linjene på kabinen, akkurat som man får på storesøsteren 430, er 395 et virkelig vakkert skue når solen senker seg. Som passasjer ombord på en 395 føler man seg alltid trygg, være det seg fra cockpit hvor man sitter høyt og komfortabelt eller i salonggruppen trukket med det ypperste av italiensk skinn. Uansett hvor man befinner seg over dekk har man alltid full oversikt ut av de store, buede vinduene. Design står i hovedfokus med Skorgenes 395. Et spenstig, metallisk farget dashbord og markante, mørke og buede vindskjermer med detaljert belysning gir et originalt utseende. Innredningen av teak er utført av bransjens best fagfolk og hoveddekket alene tar mer enn 360 timers arbeid med lakk og polish før det er ferdig. Dette er en båt for dem som setter pris på de virkelige gode ting i livet. .

Lugarer

Skorgenes tilbyr syv køyeplasser fordelt på tre lugarer, og her finner man også 2 toalett og separat dusj. Hovedlugaren er, som forventet i fra en båt i denne klassen, utstyrt med både eget toalett og dusj. Hovedlugaren kan friste med en dobbeltkøye som måler hele 210x150cm, egen champagnekjøler i nattbordet, nedfellbar TV og intercom. Lugaren har rikelig med romslige skap med mulighet for en rekke spesialtilpasninger. Her er det også innebygd klespresse, og alle skap er utstyrt med fuktsperre for å unngå muggen lukt i klær man måtte forlate ombord. Begge lugarene er innredet i samme stil som salongen, men produsenten tilbyr en lang rekke ulike interiørfarger. De to respektive baderommene gjør sitt til å bevare den eksklusive finishen man finner over alt ellers i båten. Alle toalettene er utstyrt med automatiske vifter, integrert hårføner og barbermaskin. Utstrakt bruk av glassflater i ulike farger, høypolert stål, teak av høyeste kvalitet og en gjennomtenkt lyssetting i alle rom gjør Skorgenes 395 til en av de mest eksklusive båtene i sin klasse.

Bysse

Byssen på en Skorgenes 395 leveres med alt det hjertet kan forlange av utstyr. Her er det ovn og grill, ekstra stort kjøleskap på 90 liter, vinkjøler, kjøkkenmaskin, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og spesialdesignet service og bestikk med medfølgende glasserie. Interiøret og benkeplatene er utført i teak og marmorplater. Utformingen på byssen gjør at det er enkelt å jobbe der og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Flybridge

850 dieselhester fordelt på to drev besørger framdriften til Skorgenes 395. Kjøreegenskapene er som forventet fra en produsent av Skorgenes kaliber. Båten er lettmanøvrert og takler alt av farvann med en overbevisende selvsikkerhet. Fra førerplass på flybridge kan man lett føre båten trygt og komfortabelt gjennom alle forhold. Flybridgen er velutstyrt og kompakt, og er utstyrt med instrumenter langt over det de fleste tilbyr i dette prissjiktet. 395 ligger kompakt i vannet og krenger presist og komfortabelt selv ved lavere hastighet. Presis styring, lett håndtering og et trimmevillig skrog gjør båten til en drøm å styre. I tillegg til et førermiljø av ypperste klasse byr flybridgen på en romslig salongavdeling for seks personer, samt grill, kjøleskap, solsenger og pentry.